Full fart med öl

27:e November 12:37

Det va en väldigt speciell kväll igår. Den började i ett ganska lugnt tempo men sen bara accelererade den utan kontroll. Vi satt nere vid hotellbaren och tog ett par bira och diskuterade hur vi skulle lägga upp resandet de närmaste veckorna och där blev vi faktiskt sittande ett bra tag. Det var visserligen sjukt skönt och vid det tillfället kunde jag ha suttit bra länge. Men samtidigt kan man ju inte slösa en hel kväll i Bangkok genom att sitta på hotellrummet.

Så vi kom till slut iväg till Khao San Road med en tuktuk och efter lite käk så slog vi oss ner på en bar och beställde in en Chang Tower som helt enkelt va ett trelitersfat man själv kunde fylla på ifrån. Det är verkligen inget att klaga över. Vi stötte i vilket fall som helst på ett par norskor som började snacka med oss. Dom skulle imponera med att sjunga svenska sånger men vi kontrade med utadaesjaelåplevelse och draget var i full gång. Vi hann även med ett par ölspel men vi behöver inte kommentera om hur det gick men låt oss bara säga att det var Flemman som är mest sliten idag.

Vi hittade i alla fall upp på övervåningen där det var någon slags klubb. Till en början verkade det va ett jävla drag däruppe men efter ett tag insåg vi att det inte så vidare bra. Men efter några shotar tequila så drog vi därifrån och lyckades bli övertalade av en tuktukförare som ville ta oss till ett disco. Så vi hamnade någonstans långtifrån allt annat på ett stort men ganska lamt disco. Men vi stannade samtidigt inte mer än max en kvart innan vi rörde oss därifrån och tillbaka till hotellet. Jag och Måsen hade en väldigt skön taxiresa hem därifrån och jag tror chauffören tyckte vi var roliga.

Nu väntar en sista dag i Bangkok innan vi med buss styr oss uppåt i landet till Chiang Mai. Bussen går vid nio ikväll och förväntas ta cirka 11 timmar.
Precis som det ska vara. Men allra först. Frukost!

Snöret


Kommentarer
Postat av: Patsouras

gott med thailändsk birko?

2009-12-03 @ 09:48:56
Postat av: Patsouras

gott med thailändsk birko?

2009-12-03 @ 09:49:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0