Spicy
26:e November 19:52
Fisherman fisherman!
Här kommer ännu ett spicy inlägg från hetluften i Bangkok! Den här gången ska det handla om mat, eftersom det är vad allting kretsar kring här. Idag har vi ätit, ätit och ätit och ändå är jag hungrig när jag ligger här och skriver. Kruxet med maten här borta är att den visserligen är väldigt billig men portionerna är extremt små. Därför krävs det att man äter dubbelt så många portioner, och när alla vill olika typer av mat, ja då känns det som att man inte gör annat än att kryssar mellan resturangerna.
En sak jag gjorde var att pröva en kötträtt med beskrivningen spicy
Det var ett misstag.
Svetten rann i pannan och det ena sveptes efter det andra. Tungan förstördes och timmarna efteråt brann det i magen. Det var helt klart något annat än spaghettin och köttbullarna man är vad vid hemifrån.
Tobbe
Snacka man blir avis här i mörka svedala när man sliter och jobbar på. Men i morgon sticker jag till NY. Det är inte så tokigt det heller.
Ha det Toppen!
Monica
Men VA!? Hur kan ni va hungriga? Jag har aldrig ätit så lite som när jag va i thailand. Man orkar ju inte - de är för varmt!
Och sen är jag sjukt nyfiken på å ä och ö. Förklaring? :)
Jag borde ha gett dig rådet innan ni åkte, något jag har lärt mig i tidig ålder: lita inte på kryddigt käk!
Ladyboy! det ska vara starkt!, innan du har kommit hem måste du ju ha lärt dig hur man käkar stark mat på thailändskt vis! för OLOF GUTERSTAM!
Här sitter man och dricker öl alldeles själv, utan någon att snacka FM med, ingen att supa ner sig med ikväll. KOM HEM!
Vem blir först att käka rått kött?!
Eller råttkött för den delen..? :)
Haha Strom... Om jag sager sahar: Rattkott - check! ;) Sen kommer ja inte ihag vem som var forst, men alla tog nog en rejal (naja, var inte mycket kott pa den stackarn) tugga under tre-dygnsexpeditionen :) Mer om det far du veta sen nar nasta blogginlagg dimper in ;)
det ska bränna. eld släcker man med vätska
Vi firar nobeldagen med pompa och ståt